PILIH BAHASA:     ENGLISH   l   华文   l   MALAY   l   VIET
     
ID Pengguna :
Kata Laluan :


 Kod Pengesahan

411 KENALI KAMI

Perutusan Lembaga Pengarah


Perutusan Lembaga Pengarah

Manfaat Laman Web

Manfaat SMS

Kenapa sistem pengurusan pengkalan data (DMS) penting dalam komuniti perniagaan?

 

 


 

 


Pasaran berniaga pada masa kini saling berubah dan peniaga-peniga perlu ada strategi dan alat yang lengkap untuk mengekalkan daya saing perniagaan dan berjaya. Mencapai sasaran anda bermakna  mengetahui secara tepat bagaimana untuk menggabungkan pelbagai taktik pemasaran dan saluran baru, untuk menyampaikan mesej anda tak kira pelanggan anda di rumah, di tempat kerja, dalam talian, di atas jalan raya dan di acara-acara juga boleh mendapatkan mesej anda dan mengingati jenama anda.

Kami menyediakan penyelesaian pemasaran tradisional dan internet  yang boleh membantu anda mencapai keputusan segera, jadi anda boleh bersedia untuk masa kini dan masa depan.

Kami komited untuk R & D, jualan dan sokongan perisian perniagaan online untuk semua industri bersama. Rangkaian produk kami termasuk:

  Pengurusan Data Software (DMS)

  Perisian Pengurusan Maklumat (IMS)

Misi kami adalah untuk menjadi pilihan pertama untuk penyelesaian e-dagang yang diiktiraf di peringkat global, di samping mematuhi nilai teras kami. Matlamat kami adalah untuk menyediakan penyelesaian e-dagang untuk pelanggan global di seluruh dunia.


Kembali ke atas
 

Kembali ke laman utama

 

 

 

Hak Cipta Terpelihara © 2012 GBS WORLDWIDE SDN. BHD.(841518-U) Dilarang meniru tanpa kebenaran bertulis.
 Alamat Syarikat: 28-1, Lorong Batu Nilam 3A, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor.

Privacy Statement